Kundutlåtanden

"MED MAJAS RÅD KRING KOST OCH KOSTTILLSKOTT HAR NU MINA SKÖLDKÖRTELVÄRDEN OCH ENDOMETRIOS BLIVIT MYCKET BÄTTRE. Magen strular mindre och jag upplever mig mer levnadsglad. Maja kanske inte alltid ger de råden man vill ha. Det krävs nämligen förändring och uppoffring för att man ska få resultat. Ett år senare har både min läkare och gynekolog sett fantastiska resultat, och det är till stor del tack vare Maja!"

"Jag kom till Maja för att få hjälp med mina eksem och utslag genom att göra ett ImuPro 300-test.
Maja var flexibel med att hitta en tid för testet, och när resultatet kom förklarade också på ett utmärkt sätt så man förstod vad som hände i kroppen och varför den har reagerat som den gjort. INTE NOG MED ATT EKSEMEN FÖRSVANN EFTER TVÅ-TRE VECKOR, MAGEN MÅR TOPPEN OCH ENERGIN ÄR TILLBAKA TACK VARE MAJAS TIPS OCH REKOMMENDATIONER."
Jaqueline

"JAG ÄR MYCKET NÖJD MED ETT VÄNLIGT OCH FÖRTROENDEINGIVANDE BEMÖTANDE inklusive alla rekommendationer om både kost och näringstillskott. Då det är svårt att själv veta vilka tillskott kroppen behöver är en hårmineralanalys ett viktigt stöd".
Per

"Jag kom till Maja med endometrios, kronisk svår migrän, utmattning, depression och ångest. Maja gav mig råd om vilken kost jag bör äta, och vad jag bör undvika, och vilka tillskott jag kunde ta för att hjälpa och stötta min kropp på bästa sätt. Hon la upp en plan för att introducera den nya kosten över en rimlig tid. ATT GÅ TILL MAJA ÄR BLAND DET BÄSTA JAG NÅGONSIN GJORT! TROTS ATT JAG NU INTE TAR NÅGRA MEDICINER ALLS, SÅ MÅR JAG MYCKET BÄTTRE ÄN TIDIGARE."
Karin

"Hej Maja!
Vill bara återkoppla och säga TACK! MIN HUD BLIR BÄTTRE OCH BÄTTRE FÖR VARJE DAG OCH MAGEN FUNKAR PERFEKT. Dessutom äter jag godare nu än tidigare."

"Har levt hela livet med magproblem som påverkat min vardag väldigt mycket. Efter ett fåtal besök med rådgivning, födoämnestest och ny kost mår min kropp bättre än någonsin! Jag är så tacksam för all den hjälp jag fått hos Maja! Nu kan jag äntligen leva ett liv utan krånglig mage."

Denise

"I januari 2015 hade jag problem med övervikt, klimakteriekonsekvenser och magen. Jag hittade Majas företag på nätet och bokade ett möte. Det frågebatteri hon använde och DE RÅD HON GAV HAR GETT MIG ETT VÄSENTLIGT BÄTTRE LIV. I ett anfall av jag-vet-bäst-själv gick jag ifrån rekommendationerna under en period på hösten, men insåg snart att jag behöver följa dem för att kunna må så bra som jag nu gör."
Helena, 57 år

"Jag har i många år lidit av magbesvär och gjort undersökningar och prövat mediciner av alla de slag. Samtidigt har jag brottats med övervikt och upplever att det blir allt svårare att hålla vikten ju äldre jag blir. EFTER ATT JAG FICK HJÄLP AV MAJA HAR MAGEN BLIVIT HELT BRA OCH JAG KLARAR AV ATT GÅ NER OCH HÅLLA VIKTEN BETYDLIGT BÄTTRE OCH LÄTTARE ÄN TIDIGARE. Maja har kunskap och ett fantastiskt sätt att se individen och ens behov".
Arvid, 38

”Hade haft diffusa problem med oförklarlig trötthet och huvudvärk under 10 års tid. Sjukvården hittade inget fel eftersom alla prover såg bra ut. Jag kom i kontakt med Maja som jag direkt fick stort förstroende till. Det som ingav förtroende var hennes bakgrund i bla forskning. Hon hjälpte mig att genomföra ett test och att sedan lägga upp en kostplan. EFTER VISSA MODIFIERINGAR MÅR JAG NU BETYDLIGT BÄTTRE OCH HAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN SNABBT KUNNAT BLI AV MED ÖVERFLÖDIGA KILON.
Tomas

"MAJA ÄR EN MYCKET ENGAGERAD OCH DUKTIG NÄRINGSTERAPEUT som bidrar med att hjälpa människor för en bättre hälsa. Hon har hjälpt mig att förbättra tarmen med olika och varierade näring och kosttillskott."
Andrea

Jag fick tipset av en vän att besöka en näringsterapeut då jag haft kraftiga IBS-symtom samt långvarigt eksem i över 20 år. Hade väl inga större förhoppningar eftersom den vanliga vården inte hjälpt .Men faktum är att efter ett besök hos Maja tog hon fram en kostplan som fungerat över förväntan !! Min tidigare uppsvällda mage var som ett minne blått , Eksemet har minskat betydligt då jag äntligen fått veta orsaken till den !!! kan varmt rek Maja stål